Fira de la Botifarra de la Garriga 2019

La Fira de la Botifarra de la Garriga es va crear l’any 2012 per promoure el comerç local, promocionar el municipi i donar a conèixer un dels productes més distintius de la Garriga, la botifarra.

Aquest any la 8a Fira es celebrarà els dies 9 i 10 de Març de 2019, i durant aquest cap de setmana hi hauran propostes lúdiques i culturals, com els tastets de botifarra elaborats pels restauradors de la Garriga, la creació d’un mural amb 2000 flors, un itinerari guiat sobre el Modernisme a la Garriga, la passejada dels Gegants i Capgrossos de la Garriga i cercaviles musicals. També inclourà parades amb productes artesanals i de proximitat.

A la Fira també es desenvoluparan jocs i activitats a l’espai Els 3 porquets, a la Plaça Can Dachs, dirigits al públic infantil. Diferents tallers on podran fer un clauer de l’esdeveniment, pintar un davantal de cuina o crear una titella. També trobaran els infants un circuit on podran ser els conductors d’uns vehicles 100% elèctrics.

El dissabte 9 de març de 2019, a les 12 h, a la Plaça de l’Església, es farà la inauguració oficial de la Fira amb la cuinera Ada Parellada, del Restaurant Semproniana.

El diumenge 10 de març de 2019, des de les 11 h a les 14 h, a la Plaça de l’Església, es farà una cuita de botifarra amb aigua termal a càrrec de l’Àlex Miquel i la col·laboració dels cansaladers del municipi.